Ensemble Amadeus CopenhagenEnsemble_Amadeus.htmlHome.htmlshapeimage_1_link_0


Morten Mogensen


Morten Mogensen (f. 1965) begyndte at spille klaver, da han var 6 år gammel. Han har studeret på Det kongelige danske Musikkonservatorium med Anker Blyme som lærer og havde debutkoncert fra solistklassen i 1990. I 1984 dannede Morten Mogensen sammen med Søren Elbæk (violin) og Troels Svane (cello) Københavns Klavertrio. Et samarbejde, der sammen med hans solistvirksomhed, har medført koncerter over hele landet og store dele af Europa (bl.a. Stockholm, Paris, Berlin, Bruxelles, Moskva, 'Wigmore Hall' i London, Wien og Salzburg), USA, Sydamerika samt solistopgaver med danske orkestre (bl.a. Torsdagskoncert med Radiosymfoniorkestret). Morten Mogensen har modtaget utallige priser og indspillet mere end 30 CD'er på plademærket Kontrapunkt siden 1990 (heriblandt en række solo-CD'er) med musik af blandt andre Brahms, Beethoven og Schubert.


Emily Fowler


Emily Fowler er opvokset i Calgary i det vestlige Canada og var blot fire år gammel, da hun først begyndte at spille violin. Hun har sidenhen vundet alle de store musikkonkurrencer i Canada, samt flere internationale konkurrencer, bl.a. American Bach Soloists International Competition.


Hun er uddannet hos Almita og Roland Vamos og har både en Bachelor og en Master grad fra Oberlin Conservatory i USA.


Emilys karriere spænder over fire kontinenter, og hun kom til Danmark i 2006 efter fire år som solo spiller i Malaysian Philharmonic Orchestra i Kuala Lumpur. Emily har været ansat hos Ensemble MidtVest, Det Kongelige Kapel, og er på nuværende tidspunkt ansat som 2. koncertmester i DR Symfoniorkestret. Hun er derudover efterspurgt både som kammermusiker og som koncertmester i flere orkestre i Danmark og Sverige.Ida Lorenzen


Ida Lorenzen debuterede fra det Jyske Musikkonservatorium i 2001 , hvor hun studerede  hos Marta Libalova og Tutter Givskov.

Yderligere studier i Berlin på "Hochschule für Musik Hanns Eisler" og  "Hartt School of Music" i USA.

Fra 2001 -2010 var hun medlem af det svensk/internationale Kammerorkester " Camerata Nordica" samtidig som hun var fast medlem i Athelas Sinfonietta Copenhagen.


Ida har som aktiv kammermusiker givet adskillige koncerter i Danmark, Sverige, Norge , Finland, USA, UK Tyskland og Canada.   Med sin første strygekvartet,  Aros Kvartetten  indspillede hun for det tyske pladeselskab CPO, og senere som medlem af   Talisker Kvartetten var hun i 2006 bl.a. prisvinder i  P2 kammermusikkonkurrence.

Fra 2009-2011 studerede Ida barokviolin hos Rachel Podger  og Arek Golinski på Det Kgl. danske Muskkonservatorium. I 2012 blev hun medlem af Concerto Copenhagen.

Som barokviolinist  spiller hun i  mange forskellige sammenhænge- udover Concerto Copenhagen og Coco Pilots  i Holmens Barok, Jægersborg Consort , Petri Kantori,  i Grundtvig kirkes Barokorkester og som 2. koncertmester i Barokorkesteret  Camerata Øresund.Astrid Christensen
Helle SørensenLars Baunkilde


Lars Baunkilde (arpeggione) er uddannet på kontrabas og violone i København, Ålborg og Den Haag. Har siden 1991 spillet i Concerto Copenhagen og adskillige andre ensembler for tidlig musik i Europa, Japan, USA og Brasilien. Har medvirket på en lang række CD‐ indspilninger, bl.a. den anmelderroste CD ’The Viennese Violone’ på Helikon Records. Lars har siden 2003 spillet arpeggione, og har som den første dansker opført Schuberts arpeggione sonate på original instrumentet.